maanantai 9. toukokuuta 2016

Flamingoa ja Passionhedelmää

Nyt on taas kaiveltu jemmalaatiokoita ja tehty kynsille mitä jännempiä variaatioita. Jotkut ehkä muistavat että työnsin nämä Barry M:n kynsilakat syrjemmäksi koska ne eivät kuivu IKINÄ mutta nyt useammallakin pikakuivarilla varustettuna päätin hyökätä niihin uudelleen.



 Pink Flamingo on kauniin kirkas vaalea pinkki jolla saa ookoo peittävyyden pienellä läpikuultavuudella jo yhdellä kerroksella. Passionfruit sen sijaan vaatii muutaman kerroksen - muuten se jää raidalliseksi jonka huomaa herkäksi näin voimakkaan pigmentin kanssa.



Eihän nuo nyt tietenkään riittänyt vaan muutamaan kynteen piti vielä riipaista päälle valkoinen Crackle-päällyslakka Hansenilta.


Niin ja siis ihan kuin olisin siihen malttanut lopettaa.. Täällä nimittäin odotti Avonin avaamaton Diamond Shatter-lakka. Nämä ovat parhaimmillaan tumman pohjan päällä mutta enhän minä voi vastustaa kiusausta vaaleampienkaan lakkojen päällä ;) Kuvien taustalla muuten näkyy itse kutomani tilkkutäkki,voi mitä lohtua tuo onkaan tuonut kostean kylmiin iltoihin<3



Tykkään niin paljon noiden molempien Barry M:n lakkojen sävyistä,toivon niiiiiin että koostumus olisi muuttunut ajansaatossa parempaan suuntaan!


Ihanaa päivää muruset<3

2 kommenttia: