torstai 10. marraskuuta 2016

Helliä suihkukavereita

Harvemmin kirjoittelen suihkugeeleistä sun muista,yleensä ainoan poikkeuksen tekee suihkuöljyt. Nämä molemmat ovat kuitenkin perus markettisuihkugeeleistä sen verran eroavia että ne voisi teitäkin kiinnostaa!


SO'BiO etic:stä olenkin ehtinyt kirjoitella yhden kynsilakan verran. Tämähän siis oli se erikoinen tapaus josta löytyi muun muassa perunaa ;)

Tämä Ecocert-tunnusta kantava merkki tekee mahdollisimman luonnollisia ja myös herkälle iholle sopivia tuotteita. Vanille de Tahiti-suihkuvoide* on saippuaton ja biohajoava sekä tehty 99%:sti luonnollisista raaka-aineista. Oiva vaihtoehto myös siis niille joille luonnon mahdollisimman vähän kuormittaminen on tärkeää!

Suihkuvoide on ohutta ja hieman epätasaista - hyvin tuttu koostumus luonnollisemman kosmetiikan puolella. Tälläisen koostumuksen kanssa minulla on aina vähän ongelmia,tämäkin meinaa aina karata sormien välistä viemäriin.

Odotin makeaa vaniljan tuoksua mutta tuoksu on mieto,lähes olematon - tässä ei olekaan käytetty synteettisiä hajusteita mikä selittäneekin tuoksun hentoisuuden. Voide vaahtoaa todella maltillisesti  sulfaattimattomuutensa takia eikä iho tunnu kireältä huuhtelun jälkeen. Suihkuvoiteen tuoksu myös häviää huuhteluvaiheessa joten uskoisin tämän sopivan jopa perheen pienemmille!


Tämä jättiläinen onkin sitten Le Petit Olivierin puuvillamaitoa sisältävä kylpy-ja suihkuvoide*. Vaikka 750ml kokoinen pullo voikin olla hankala säilyttää monen suihkutiloissa,on tämä pakkauskoko varsin nerokas keksintö pumppuineen isommallekin perheelle. Suihkuvoiteista löytyy toki myös pienempiä kokoja ja tuoksujakin on huikea valikoima!

Tämän suihkuvoiteen koostumus eroaa vertailukohteesta huimasti. Paksun täyteläinen saippuaton geelivoide on helpompi hallita ja vaahdottaa. Hypoallergeenisena ja pH-neutraalina olen pitänyt tätä omalle iholleni todella sopivana - sopivuutta lisää varmasti myös se että puuvillamaito sisältää rasvahappoja joita atooppinen iho rakastaa.

Tuoksunkin suhteen tässä mennään ihan eri linjoilla,tuoksu on tässä yllättävänkin voimakas ja myskinen jälkituoksu leijailee iholla vielä kauan suihkun jälkeen. Aivan kuten SO'BiOkin,on Le Petit Olivier ranskalainen merkki joka myös valmistetaan Ranskassa.


Jostain syystä tykästyin todenteolla Le Petit Olivierin puuvillamaitosuihkuvoiteeseen. Niin tuoksu kuin ihon reaktiokin on saanut minut tarttumaan tähän lähes joka ilta suihkussa käydessäni. Arvelisin että seuraavaksi onkin aika tutustella merkin muihin suihkuvoiteisiin!


Mihin siellä tartutaan mieluiten suihkussa - geeleihin,voiteisiin vai öljyihin?

*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti