maanantai 12. joulukuuta 2016

Maanantaijoulukalenteri a'la Miss Piggy's Pearls osa 2

Ja hei johan se on aika toisen maanantaijoulukalenteriluukun!

Tämän luukun avaamista odotinkin kärsimättömänä - viikonloppuna tuli (kirjaimellisesti) könyttyä pikkujouluissa ja nyt on todellakin hemmottelu paikallaan.

Tämän viikon joulukalenteri siis pitää sisällään:


Ensimmäisenä Fazerin joulusuklaata<3 Olen suklaan suurin fani ja itsellenikin yllätykseksi en ole vielä edes ostanut Fazerin joulusuklaita tänä vuonna. Tässä versiossa on mantelia,karpaloa ja jouluisia mausteita maitosuklaassa.

Eniten tässä maistuu jouluiset mausteet ja ne tuo todellakin joulufiilistä!


Toisena luukusta kurkkasi eos:in huulirasvatuplat. Tässä pikkaisessa lahjapaketissa on eos:n Vanilla Bean ja Winter Berry-huulirasvat. eos:n huulirasvathan siis ovat näitä hauskoja pallon muotoon pakattuja tapauksia jotka niin tuoksuvat kuin maistuvatkin makealta!


Ja luukun viimeisenä olikin itselleni se täysi Wild Card,nimittäin L'Occitanen Arlesienne Beauty Milk!

Nyt tulee tunnustus: En ole missään vaiheessa kokeillut MITÄÄN L'Occitanelta. Jossain vaiheessa mietin merkin kasvovettä mutta oman Sokoksen huonon valikoiman takia sekin jäi sitten hankkimatta.

"Arlésienne -linjan vartalovoide tuoksuu hurmaavalta kukkakimpulta. Tuotteessa yhdistyvät orvokki, ruusu ja sahrami. Voiteen tuoksussa voit tuntea myös raikkaan sitruksisen bergamotin vivahteita. Vartalovoide on koostumukseltaan kevyt ja se imeytyy nopeasti. Sisältää kosteuttavaa sheavoita."

Arvelisin että tämä emulsio on minun iholleni auttamattomasti liian ohutta mutta ajattelin boostata sitä sekoittamalla siihen öljyä,enhän nyt millään voi jättää tätä merkkiä kokeilematta kun vihdoin saan jonkin sen tuotteista hyppysiini! 


Tämän viikon maanantailuukku oli taas yllättävä ja ihanan monipuolinen - en malta odottaa mitä löytyy viimeisestä maanantailuukusta!


Onko siellä tullut upeita löytöjä joulukalentereista?
Ihanaa maanantaita<3

8 kommenttia:

  1. Tuo joulusuklaa on aivan parasta! Tänä jouluna on jo mennyt pari levyä :D

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanat, L`Occitanessa on mielettömän kaunis pakkaus!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Juu täällä ollaan posket suklaata täynnä ihan samaa mieltä ;D

      Poista
  4. Ahhahaa, oli yllätys mullekin ja odotin viikonloppuna jännityksellä, että mitä mä oon tähän luukkuun mahtanut paketoida :'D Seuraavan luukun jo muistan!

    VastaaPoista